Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

jan2021 De planning is……..leeg:

2021 wordt langzaam aan wakker en de wereld is nog steeds in de greep van Covid. De gedachte ‘dat het maar een griepje is’ leeft bij bijna niemand meer. Nederland zit op slot net zoals veel andere landen. 

Wel blijven we praten over ‘als we dadelijk weer kunnen dan………’ en dan komt de realiteit weer snel terug, voorlopig gaan we nergens naar toe. Later in het jaar, als maart bijna ten einde is, gloort er enigszins wat hoop. We volgen de veranderingen op de voet en blijven lekker onze duikjes maken, uiteraard op gepaste afstand, kleine vaste groepjes, enz….Niemand heeft behoefte om geïnfecteerd te raken.

Van vele zijn de vakanties naar het buitenland geannuleerd en verruild voor een vakantie in Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk,…..als we maar met de auto snel weer thuis kunnen zijn voor als een land ‘op slot’ gaat.
In juni 2021 gaat er dan toch een kleine groep naar Felicitas. Duitsland is weer open en als we gevaccineerd zijn dan kunnen we in ieder geval ‘vrij reizen’.

Na deze trip naar Duitsland komt dan toch de hoop dat Frankrijk dit jaar in oktober ook moet gaan lukken……Het vaccineren is in volle gang, de besmettingen lopen achteruit net als de ziekenhuis opnames. De bal begint te rollen zal ik maar zeggen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

2020jan De planning staat vol:

Het is alweer 2020 en de oliebollen-periode ligt net achter ons. De planning voor onze gebruikelijke trips naar Duitsland en Frankrijk zijn al gemaakt. Er blijkt een griepje te heersen en we laten ons niet uit het veld slaan en hebben een duik in Felicitas geboekt voor maart. 

Achteraf blijkt dit griepje veel roet in het eten te gaan gooien. De duiken in Felicitas zijn nog door kunnen gaan en de planning van alle andere trips is van het planbord afgeveegd.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Mei 2019 Hongarije: 

Voor het tec-team van de vereniging is het de normaalste zaak van de wereld; grotduiken.

Een grote groep mensen, duikers en niet duikers, blijft het een hachelijk avontuur vinden waar ze ver van weg blijven. Dit jaar is het niet gelukt om een team bij elkaar te krijgen om naar Lot in Frankrijk te gaan……….Maar gelukkig is er een lid dat al langer het plan had om ook eens in de wereld van grotduiken te kijken. Deze plannen lagen er al langer en door omstandigheden is het er eerder niet van gekomen. 2019 Zou het jaar worden van zijn opleiding tot grotduiker.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

2019april Bergwerk Willingen: 

Het is alweer april 2019, de tijd vliegt en de lente is in aantocht. We hebben al een paar mooie dagen gehad en hoopten om een mooie afsluiting, met betrekking tot weer, in Willingen.

Voor de geplande trips in Willingen in ieder geval de laatst geboekte.