Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op vrijdag 15 april jl. is er in Fitland een fit event geörganiseerd door de GGD Brabant met als doel mensen uit Mill en omgeving in contact te brengen met sport, de doelgroep was gesteld op mensen van 30 tot 70 jaar.
En ook als Sea-Devils hebben we hieraan onze medewerking verleend, een verzoek gedaan bij de NOB voor promotie materiaal, en dat ook samen met een vlag van de NOB gekregen, 2 etalage poppen die ons belangeloos door de firma Verbeeten (sport point) ter beschikking zijn gesteld en wat beeld materiaal dat op 2 laptops werd vertoond. Jullie kennen de DVD’s wel van de Sea Devils buitenduiken tot een complete zwembad(perslucht) training.
Het geheel zag er - met 2 volledig aangeklede poppen incl. perslucht - “gelikt” uit. Alle vertegenwoordigers van de Sea Devils in het club polo en (toevallig) spijkerbroek zag er erg professioneel uit.
Jammer dat de GGD niet heel erg hard reclame heeft gemaakt voor dit event, het enige tegen vallende waren de bezoekers aantallen…... maar wie weet volgend jaar beter.