Technische duikuitrustingbron: www.frogkick.nlWe zien er de laatste tijd veel in en rond onze clubplas; duikers met een technische duikuitrusting ook wel een Hogarthian configuratie genoemd naar de uitvinder ervan Bill Hogarth.

Tevens zien we dat veel leden voordelen zien in (delen) van die configuratie zoals bijvoorbeeld een wing of een longhose (lange slang tussen eerste en tweede trap) en dit ook gaan toepassen op hun eigen uitrusting.

We kunnen ons echter voorstellen dat er ook leden zijn die vragen hebben over een dergelijke configuratie en twijfelen of zij daaruit zelf ook iets zouden moeten of willen overnemen en waarom dan wel of niet.

Onze commissie techduiken organiseert op zondag 16 februari een middag die in het teken zal staan van de uitrusting van de technische duiker.

Deze middag is voor al onze leden toegankelijk, maar speciaal interessant voor hen die vragen hebben over de technische duikuitrusting of voor hen die hun uitrusting ook willen aanpassen of net aangepast hebben. Verder is de middag wellicht interessant voor de leden die nog geen eigen duikuitrusting hebben en plannen hebben hierin wel te willen gaan investeren.

Aanvang van deze middag rond 12:00 uur in het clubhuis. Om 12:30 uur begint de presentatie. Om een indruk van het aantal deelnemers te krijgen willen we iedereen vragen zich op te geven voor deze midddag voor 2 februari 2014. Opgeven kan door een mail te sturen aan onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..