arno-met-stagesDe Sea-Devils zijn een nieuwe commissie rijker; de Tech duik commissie.

Enige tijd geleden heeft ons bestuur bij enkele van de technisch duikers te kennen gegeven dat er behoefte is om naast Paul een tweede lid binnen het bestuur te hebben uit de (groeiende) groep technisch duikers binnen de vereniging.

Inmiddels zijn er een vijftiental leden op het bestand van zo’n zestig leden in totaal die niet meer duiken met een traditioneel stabjack maar met een wing en daar vaak ook nog een dubbelset bij gebruiken.

Naast NOB opleidingen zijn de meeste mensen uit deze groep ook in meer of mindere mate actief (geweest) met het volgen van duikopleidingen met een meer technisch karakter.

Een aantal mensen uit deze groep is de laatste tijd tevens erg actief met het Devil’s wreck; een groots project met als doelstelling een nieuw “wrak” op de bodem van de clubplas te plaatsen. Een uniek wrak dat zowel voor de technisch duikers als voor de recreatieve duikers een welkome aanvulling zal zijn op de reeds aanwezige duikobjecten. Het valt niet uit te sluiten dat dit project zelfs duikers van buiten onze vereniging zal aantrekken.

Mede door het groeiende aantal technisch georiënteerde duikers binnen de vereniging en het toenemende aantal activiteiten dat deze groep ontplooid lijkt het moment daar voor een commissie technisch duiken. Deze commissie zal onder andere als spreekbuis richting het bestuur dienst doen, waarbij één van de leden van de commissie ook zitting zal nemen in het bestuur.

Tevens zal de commissie zich gaan bezig houden met de technisch duiken projecten die binnen de vereniging zullen gaan spelen waarbij de aantekening gemaakt kan worden dat de commissie niet noodzakelijkerwijs de uitvoerende partij zal zijn van deze projecten. De commissie zal hiervoor zoveel mogelijk proberen te putten uit de gezamenlijke kracht van alle Sea-Devils leden, zowel de puur recreatieve duikers als de technisch duikers. Alleen samen kunnen we een optimaal resultaat behalen.

Ten slotte heeft de commissie zich als doel gesteld er alles aan te doen om de mogelijke kloof tussen de recreatieve en technische duikers zo klein mogelijk te maken en te houden en daarbij kunnen wij de hulp van iedereen gebruiken.

Wie zijn dan de leden van deze nieuwe commissie?

Frank van Engelen (Aanspreekpunt en kartrekker binnen de commissie)
Symon Thijssen (Zal als algemeen bestuurslid zitting nemen in het bestuur)
Arno Pijnappels (Algemeen lid technische commissie)

Mocht je vragen voor ons hebben, spreek ons dan aan, mail één van ons of mail ons allemaal tegelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..