oepsVoor de reguliere bezoekers zal het direct opvallen dat de website er volledig anders uitziet dan voorheen. Sommigen zullen wellicht ook gemerkt hebben dat er even helemaal geen website was te zien.

De reden hiervoor ligt gelegen in het feit dat onze website gehackt geweest is. Hackers hebben gebruik gemaakt van een lek in het door ons gebruikte Web Content Management systeem waarop de provider de website stopgezet heeft.

Mede doordat de versie die we gebruikten sinds eind 2012 niet meer actief wordt ondersteund en dat de nieuwe versie een volledig nieuwe structuur heeft lijkt vooralsnog de beste oplossing om de website opnieuw op te zetten. We hebben dan ook geen onnodige ballast en ook niet te maken met tijdrovende en ietwat riskante upgrade paden waarbij niet altijd vooraf helder is of de voormalige structuur en gebruikte componenten ook goed kunnen worden overgezet naar deze nieuwe versie.

We gaan er nu in elk geval alles aan doen om snel de belangrijkste zaken weer online te zetten, waarna de overige artikelen zullen volgen.