Beste Sea-Devils

Zoals jullie allemaal weten zijn wij bezig een mooi onderwater object (Devil's Wreck)te realiseren, en boven water is/was het object al klaar, zie bijgaande foto’s. Nu komt het er opaan om het geheel onderwater te krijgen, en voor het éérste onderste compartiment is dat ook gerealiseerd, daarvoor hulde aan het bouwteam, je snapt dat zoiets nog al wat voeten in de aarde heeft, of zou ik moeten zeggen nog al wat voeten in het water heeft. De compartimenten die er boven op komen volgen nog.  Maar dit leid tot de volgende situatie:  het onderste deel ligt al op zijn plek en is dus beduikbaar, we willen als bouwgroep en bestuur één ieder vragen als je gaat kijken hierbij de bekende veiligheids richtlijnen in acht te nemen, en bij onvoldoende brevetering dus ook dit éérste deel NIET van binnen te gaan bekijken, HET IS NOG NIET AF WEES DUS VOORZICHTIG.

Als Devil's Wreck helemaal klaar is zullen we als bestuur een aantal richtlijnen hoe om te gaan met dit onderwaterobject bekend maken, waarin we zullen omschrijven wat wel kan en wat niet, tot dan gebruik je gezond verstand. 

Heb je nog vragen dan zijn bestuur en bouwgroep zondag tijdens de nieuwjaars borrel aanwezig om die vragen te beantwoorden.

Namens het bestuur.

1 thumb     2 thumb