Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zaterdag 27 juni hadden we weer onze jaarlijkse bbq, een beetje als afsluiting van de trainings periode maar zeker ook als markeerpunt voor het begin van de zomer. Een periode waarin we allemaal onze sport thuis of op vakantie kunnen uitoefenen en daar mede door de temperatuur weer erg veel plezier aan beleven.

De bbq zelf is net als voorgaande jaren weer een enorm succes geworden, dit jaar zeker niet minder omdat we het weer erg mee hebben gehad. Er was in de rest van Nederland zelfs sprake van wateroverlast n.a.v. hevige regenval. In Venlo trad de maas buiten haar oevers en in Nijmegen stonden verschillende straten blank. Mill echter waren de weergoden genadig, geen enkele bui, maar gewoon lekker droog weer bij een uitstekende temperatuur. Onder deze omstandigheden hebben vele leden waaronder ook een groot aantal "nieuwe" leden genoten van lekker vlees en natuurlijk gekoelde drank.

Wat om ongeveer 20.00 uur begon en tot in de kleine uurtjes voort duurde (na verluid was de laatste rond 3 uur vertrokken) hebben een aantal diehards de volgende ochtend e.e.a. weer helemaal opgeruimd en kon er weer volop gedoken worden. Al met al weer een geslaagde avond, die ons weer eens doet beseffen dat we een enorm gezellige en goede vereniging hebben. En nu maar weer uitkijken naar de volgende leuke activiteit "het Zeeland weekend"

Een tevreden lid.