Allereerst en heel goed jaar gewenst waarbij je maar vele mooie duiken mag maken. Vorige week hebben jullie een mail van ons gehad dat er niet gevuld kon worden i.v.m. de overhuizing van de compressor van het “oude” compressorhok naar onze nieuwe container.

ER KAN WEER GEVULD WORDEN. Er is hard gewerkt om e.e.a. weer zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen, en sinds vandaag is alles klaar en kun je je flessen weer vullen. Wel willen we je in overweging geven om in het achterhoofd te houden dat de visuele keuring op 17 januari a.s. is en je dan je fles leeg moet aanbieden.

In de nieuwe vulruimte gelden de zelfde regels als in het oude hok, een paar kanttekeningen, als je je fles in de vulruimte neer zet en je moet wachten met vullen zet dan je fles met het aanwezige elastiek vast aan de wand, je fles alleen daar neer zetten om te vullen, het is geen fles parkeerplaats. M.a.w. neem je fles mee naar huis in het verleden liet men nog wel eens een fles staan tot de volgende duik dat willen we liever niet meer.

In de waterbak vindt je een afdruip rooster waar je je fles op kunt zetten als je hem afkoppelt dan druip hij uit in de waterbak en niet op de vloer niet dat dat erg is maar het scheelt veel water op de vloer. En mocht er onverhoopt toch een storing zijn of heb je de noodknop moeten gebruiken bel dan een van de leden van de compressor commissie die kunnen het ontstane probleem dan voor je oplossen. Hun namen vindt je op de instructie lijst aan de wand van de vulruimte. Uiteraard mag je alleen vullen als je in het verleden een vul instructie hebt gehad, voor nieuwe leden die dit nog niet hebben gehad, meld je even bij een van de compressor commissie leden en zij regelen die instructie voor je.

Met vriendelijke groet

Het Bestuur.